Jedna sklenka

Jedna sklenka

Anotace: ...

Otisk rudé rtěnky na sklence vína,
drahý parfém a kouř z cigarety.
Právě zemřelá sláva hereččina,
jejíž sny byly brutálně rozemlety.

Zvonivý smích mládence u stolu,
jen sklouznout z barové židličky
a za chvíli budou odcházet spolu
jako dvě nejšťastnější hrdličky.

Jeden sen skončil. Čas snít druhý,
hořkost a smutek pro nás lidi není.
Vyplácí se včas platit životu dluhy
a až poté se oddávat svému snění.

A já bych prosila ještě jednu sklenku…
Autor Wyrda, 21.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá

22.11.2010 08:50:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí