Mihnutí

Mihnutí

Při pohledu do zrcadla
tvoje oči spatřím
Ty která jsi mi srdce ukradla
ale já do Tvého nepatřím

Není pro mě místo
To vím zcela jisto

Ty která má oči šelmy
které se mi líbily velmi
Ty s úsměvem kouzelným
díky kterému stal jsem se zlomeným

Mihla ses v zrcadle jako stín
Tvůj odchod je zahalen tajemstvím

Večer ještě po mém boku
nejraději šel bych proti časovému toku
vrátil vše krásné
možna po tom mé srdce pásne

Vrať se Duhová vílko
Autor Jacob P. Verlaine, 22.11.2010
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Nick Name, Lioness, Kett, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné,naproSTo úchvatné

22.11.2010 22:21:00 | Lioness

Určitě vrátí,neboj :-)

22.11.2010 16:37:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí