Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: Myslím, že k tomu není co připisovat. Moje dnešní zkušenost.

Sedím a poslouchám dvě pubertou nezřízeně ovládnuté slečny,
je to zvlažní co vše se člověk dozví,
i to co nikdy asi vědět ani nechtěl.
Rozhovor se ubírá jen na facebook.
Celý jejich život je tam.
Sedí a zjišťují že jejich kamarádi mají nové partnery,
je to pro ně to nejdůležitější. Kdo je kde vyfocený a jak .
Hned vědí co, kdo, kde, kdy a jak dělá.

Je to tak jednoduché, něco napsat do počítače,
když u toho nikdo jiný není.
Sedím a učím se spoustu nových nadávek.
Mluví spolu, jak by tu nebyl nikdo jiný.
Jak by existoval jen svět na fb.
A teď je tu hádka.
Jedna nedala té druhé na status líbí se mi.

Když si uvědomím, že ještě nedávno jsem byla stejná.
Co nebylo napsané na zdi jako by se nestalo.
Když byla v mém počítači a foťáku fotka,
která nebyla na fb, jako by neexistovala.
I přítele jsem si tam našla. Vše je tak k sehnání.
Pak náš vztah nevyšel a já se probrala z omámení.

Facebook je mor!! A i další sociální sítě.
Ale kdo si neprojde touhle další závislostí, tak nepochopí.
Lituji je, ale třeba jim to jednou dojde.
A nebudou muset projít takové zklamání jako já.
Autor Gejblik, 22.11.2010
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Salma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí