Naposledy

Naposledy

Anotace: ...

Obejmi prosím
ještě naposledy
v myšlenkách
můj stín.
Zapal ten oheň
ať tajou ledy
já tiše vyšumím.
Čím pevněji mě budeš svírat
tím rychleji ti vyprchám.
Zavolej do temnoty
všechna moje jména
co jsi mi kdy dal.
Poslední síly posbírám
a proteču ti
mezi prsty
jako sen
co ani nebyl
bez tebe
budu zase
bezejmenná-bez citu
Nevzpomínej-nikdy nebyla jsem tu....
Autor la loba, 22.11.2010
Přečteno 231x
Tipy 25
Poslední tipující: zvířenka, Psavec, labuť, hašlerka, teď už nikdo, Gabrielle, Jiná, Květka Š., klaris.mertlice, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní bolavě, ale je v ní i hrdost... a tak to má být...

22.11.2010 22:11:00 | labuť

Poslední síly posbírám
a proteču ti
mezi prsty
jako sen
co ani nebyl
bez tebe
budu zase
bezejmenná-bez citu
Nevzpomínej-nikdy nebyla jsem tu....

SUPER.....s.t.

22.11.2010 20:11:00 | ZILA78

Ale byla:)).Hezká.

22.11.2010 19:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí