Caesarova smrt

Caesarova smrt

Anotace: Metamorphosis... Co naděláš, duše, když přijdeš o svůj dům?

Mramor slzy polyká
a nehty v kůži zaryté.
V pochvě krvavá dýka.
Vprostředku tělo. Zakryté.

Je jako padlá planeta.
Stopy po těžkých botách,
Po chodci dávno je veta.
Planeta bez života.

Snad kapka krve na rtu zbyla.
Co z toho však? Zde hlavním
je, žes uvnitř těla byla.
A teď se vznášíš nad ním.

Krutá, krvavá vendeta.
A to vše v jménu míru.
Sbohem, mé tělo. Kometa
odlétá do vesmíru.
Autor Descardea, 22.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: patrikus, šuměnka, Gabrielle, Bíša, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ty opravdu budeš zajímavá tvorba!
díky, žes mě na sebe nepřímo upozornil!
klobouk dolů!

24.11.2010 22:58:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí