Slova bez významu

Slova bez významu

Anotace: .. volný verš ..

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Pár bezvýznamných slov
láska, chci tě, miluji tě
slévá se do neforemné hmoty
bez obsahu citu

Lžeme si do očí
hrajíc si na svaté
Lžeme si bez výčitek
hrajíc si na anděly

Pár bezvýznamných slov
milovat, ctít až do skonání věků
Polykáme s pocitem marnosti,
z které není úniku

Lžeme si do očí
bez kouska studu
Lžeme si bez výčitek
bez šance na změnu
Autor Satha, 23.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, ostuda lidstva, Květka Š., la loba, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je
jenom my si neumíme správně vybírat její cíle

23.11.2010 13:20:00 | drsnosrstej kokršpaněl

láska není
to nám lhali
když jsme byli malí
a věřili jsme
pohádkám
to aby sami
nerozplakali se
bolestí
nad tím že celý život náš
je sebeklam...

23.11.2010 11:21:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí