Osud..

Osud..

Anotace: ...

Rozhrnul závěsy..osud
Na stěně stopy rukou zanechal
Nasypal na cestu zlatý déšť
Kroky vpřed..z minulosti
Jemně otevřel mi oči
a ústa rozvázal do pravdy
Obálku se stuhou vzal oheň
Jen pár písní na cestu
přibalil..
Radosti vypustil do výběhu
Šel světem sám..v každém z nás
Smutky zakusil i pláč
a pak..
poslal mi do cesty..Tebe
Autor Maranatha, 23.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí