Pokání

Pokání

Anotace: ...jinak jsem v pohodě, co vy?

Pokání

Na břehu řeky
Jinak plyne čas
Čekám tu věky
Abych viděl tě zas

Lampy nočního města
Tančí na hladině
Každý jsme z jiného těsta
V poslední hodině

Měl jsem strach
Neskočil za tebou
Je ze mě vrah
Jsem prázdnou nádobou

Voda zavřela se nad tebou
Proklínám se od té doby
Nejsem sám sebou
Jsem plný zloby

Vzpomínám na barvu tvých očí
Na tvoji vůni
Svět se mnou se točí
Strádáním stůni

Horečka mě spaluje
Temná voda nabízí chlad
Svět živých se vzdaluje
Smrt mi pomůže…snad

Doufám, že uvidím tě zas
Úsměv na tvé tváři
Tvůj přátelský hlas
Snad Smrtka má místo v diáři

Není už cesty zpět
Skončilo čekání
Opouštím svět
Je čas na pokání
Raz dva tři teď!
Autor Jesper, 23.11.2010
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Lea*, strašidýlko-střapatý, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichi jsme v pohodě, ale každej je občas letadlo...:-)

03.12.2012 11:13:06 | Robin Marnolli

Hm, myslím, že jsem v pohodě asi úplně stejně, ale fakt to máš napsany moc pěkně, opravdu se ti to povedlo.

23.11.2010 19:36:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí