bláznův kamarád

bláznův kamarád

Anotace: .

nevím
zda se opít teď
či až potom

nevím
proč se kamarád
zbláznil

v kazajce
svíraj jeho duši
opilou

nevím
zda se zbláznit teď
či až potom

v mozajce
lidí blázna ke lži
přivážou

asi se bojí
že říkal pravdu
či si vymýšlel?

pravda šílená
šílenost pravdivá;
lobotomie

svět
k šílenství dohání
jeho i mne

držím se
jsem silnej
či snad šílenej;

jsem opilej
bláznův kamarád
kdo je víc?
Autor humus, 24.11.2010
Přečteno 313x
Tipy 17
Poslední tipující: Veru, pamp_elka, Sladkalu, slob, Gabrielle, ostuda lidstva, jiljovský, ewon, Pablo Kral, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Az me jemne zamrazilo...

30.12.2010 08:26:00 | Veru

To je dobrý, fakt...

26.11.2010 12:24:00 | Sladkalu

hej dobře ty jedno z nejlepších děl co si napsal

24.11.2010 12:07:00 | ostuda lidstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí