STÁLE POLETÍ

STÁLE POLETÍ

Anotace: ....

Časoprostor jako lineární kontinuum,
podstatná složka struktury vesmíru.
Špička času rozpíná vakuum,
evokuje, tvoří černou díru.

Smysl času odlišných náhledů,
rozpíná nekonečný vesmír.
Jako pyramidy stavěné do středů,
pískem s přesýpacích hodin.

Tak jako malé částečky,
tvoří ohromné duny.
Tak i čas a jeho konečky,
v sekundách už odkapaly tuny.

Miliardy hodin,
miliony roků.
tisíce století.
Nespočetně rodin,
udělalo biliony kroků,
ale čas,ten nám stále poletí.
Autor ZILA78, 24.11.2010
Přečteno 223x
Tipy 14
Poslední tipující: Nick Name, šuměnka, Mbonita, CULIKATÁ, Danga, Květka Š., la loba, labuť, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nejen nám / i jiným ve vesmíru
si odtiká to svoje ve své relativitě

/tak chtěj jej využít v takové kvalitě
by nestvořil už nyní v hlavě díru :o))

26.11.2010 05:06:00 | šuměnka

St...z toho času je mi smutno...krásně jsi to napsal.

24.11.2010 11:40:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí