text k písni

text k písni

Anotace: Bylo mi 17let a napsala jsem tento text

"Sen"
Je temná noc,
zvedá se vítr,
jsem zcela polapen do noční mlhy.
Chce se mi spát,
mé tělo slábne,
na tento čas není to zprávné.
Přepadá mě zlost z tohoto světa,
jako by kolem mě prolítla kometa,
jsem zcela polapen do noční mlhy,
mé tělo umírá,
má mysl slábne.
Ref:
Proč se mučit,
pro nic za nic,
ještě včera jsem byl panic,
ale teď si připadám na nic,
život mě nebaví není to fér.
Bojím se stínů,
bojím se lidí,
za každým rohem číhá strach.
Vím, že se objeví a kde,
že na mě číhá zlý vrah."
a zase se mě zmocňuje strach,
temná noc mě přivádí k šílenství,
připadám si bezmocný, co se děje
kolem mě proud krve se leje,
slunce se mi za mrakem směje.
Bydlím v ulici mrtvol a zrůd,
kolik času asi mám,
do školy chodím,
za nos je vodím,
co se stane, to už nevím.
Když mě máma pošle ven,
je to jako hrůzný sen,
z hrobů vztávaj mrtvoly,
to je čas jít do školy.
Jenom slova planá zní,
kolik asi zbývá dní,
kdy se pro mě přijde tma,
nebo ne!!, pomalu budím se ze sna.
Oči protřu,
zbystřím zrak,
byl to jen sen je to tak,
slunce pálí do oken a láká mě zase ven...............
Autor Anna Li, 24.11.2010
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kde jsou akordy ?

24.11.2010 17:49:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí