Jako mrtvý strom

Jako mrtvý strom

Anotace: ...kořen z kamene a větve bez listí...Pomůžu Ti!

. . .


Nech větve - ty dlaně stromu
v slunci hřát,
já pro Tebe jsem osudem.
Pomůžu Tvé duši zakleté
něžným dotykem pookřát.
Nečekej, až tady pro sebe už nebudem...

Dovol mi kámen v teplou lávu
opět proměnit...
Navážeme na lásku -
vždyť to nám vždycky šlo!
Naleznem životem protkanou nit...
Až větve olistí se...
Nenech mě o tvých květech jenom snít!

Listopad!?
Nepokoří Tvojí sílu!!
Mízu začni v sobě cítit...
Vím, že máš i ve mně sladkou víru.
Prosím, nemlč.....
zkus se v půdě zase chytit....



. . .
Autor Dekadence, 24.11.2010
Přečteno 863x
Tipy 19
Poslední tipující: WhiteSkull, Behemot, 6thSun, Flamy, Jana M., Mbonita, Kapka, Psavec, Helena Lovecká, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...některé stromy už neobživnou ...

12.01.2015 16:30:13 | WhiteSkull

...moc pěkná!!!

27.11.2010 14:59:00 | Behemot

Nějaké výtky bych měla, ale přesto mě básnička chytla a prostě jsem tip musela dát.

24.11.2010 22:08:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí