Kateřina

Kateřina

Anotace: krásné to jméno...

Sbírka: Osobnosti

Prý jméno máš krásné - Kateřina
tak voní mi dálkou lučních chvil.

Jen pohled, jen mžik, jen vteřina
povznese duši, rád bych byl.

Jak pro pocit větší svobody
tou loukou se dát jen chvíli vést
a nad hlavou snad miliony hvězd
k nohám ti jednu položit.

Svou hlavu pak lehce uložit
na pocit povolených chvil.

Já v dáli však stále pořád byl
bez vůně, pocitu lučních chvil.

Já přiznávám se, rád tě mám
však kdo by neměl, věř mi, věř.

Za láskou svojí přece běž.
Tam za láskou na vždy.

Kateřino.
Autor Paulín, 24.11.2010
Přečteno 318x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, Zasr. romantik, carodejka, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

25.02.2024 19:42:19 | mkinka

kateřina je krásné jméno.

25.11.2010 13:06:00 | Mbonita

Moc pěkná a přijde mi, že už jsi pozitivně naladěn:-)).St

25.11.2010 11:00:00 | CULIKATÁ

Hezká.

24.11.2010 22:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí