...život

...život

Anotace: ...

Svůj život zkrátím o hlavu
o nohy ruce
v dálavu
roznese vítr na větve stromů
divoce a prudce
lidský prach

Svůj život oběsím na vlásku
a houpat nechám ji
hnědavou oprátku
na větvi stromu
tichounce a tence
vítr jí otřese
jak zběsilý strach

Svůj život zastřelím
pistolí z košťálu
a květy posypu
svůj vlastní hrob
Přes bílý závoj
ustrnu v dálavu
okvětním klíčkem odemknu si
pekel nebeské brány
a pak navěky sbohem lány
spásajíc i můj vlasní hrob
bez kříže
beze slov
s radostí...
...za clonou vzpomínek

Jen s ptáčkem
který zpívá mi
ódu věčnosti
Autor jvacl, 25.11.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..

25.11.2010 11:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí