Dospělost

Dospělost

Anotace: ...

Tolik kroků, tolik vypuštěných duší
Matně tuším, že ten další mě bude něco stát
Ruce prázdné, v kapse jen pár věcí šustí
Dvě jízdenky
a starý zrezlý drát...

Je slepá kolej,
podél dlouhé zdi
a moje tělo

neuletělo, i když mělo
směr ticho,
kam nikdo nejezdí

Bojíš se? Bojím. Pane králi
my jsme si jen jako děti hráli
a křičeli, až zem se chvěla.
Dospělost přišla. A já oněměla.
Autor Magna, 25.11.2010
Přečteno 451x
Tipy 13
Poslední tipující: bogen, Judita, STIMPRE, James Libustka, jedam, Gabrielle, Daniel S., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí