O MARNOSTI?

O MARNOSTI?

Anotace: ...

Rok bojů na planinách a touha po domově
Těžko tě zachrání vždyť pořád je to v tobě
Vítr a čerstvej vzduch na druhé spolehnutí
Složitej úděl tvůj tě k ohlédnutí nutí

Barevnost podzimu trnky šípky a hlohy
Myšlenky na zimu a na falešný bohy
Těšit se na jaro a propotit se létem
S tradicí prastarou je těžké být člověkem

Na kopci z čediče blízko je do nebe
S výhledem do kraje až z toho zazebe
Omyly počítáš tiše a s rozvahou
Cítíš se jako kat co váhá s popravou
Autor jondys, 25.11.2010
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Kapka, Sweet KiWi, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Omyly počítáš tiše a s rozvahou
ruce své přidáváš zase k dílu
ten pocit marnosti zaženeš odvahou
k dalšímu boji pak sebereš sílu
Za báseň ST.

25.11.2010 15:04:00 | Kapka

Chápu Tvé pocity, ale i když není veselo, žít je nutné, aby smutek vysřídala radost...

25.11.2010 12:11:00 | labuť

st s tradicí prastarou je těžké být člověkem...krásný obrat

25.11.2010 12:07:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí