MOHYKÁN

MOHYKÁN

Anotace: Někdy si tak připadám

Pořád něco hartusí
Ta doba ho nakonec zadusí
Divou zvěří roztrhán na kusy
Pak těžko se vstát pokusí

On nechápe tenhle svět
A kdyby začla jeho ústa vyprávět
Tak možná pozdějš možná hned
Otočil by se tok času zpět

Možná proto utíká
Odnikud snad do nikam
Divnou hořkost polyká
Trochu jako poslední Mohykán

Utíká má v patách stín
Běží krajem tajemným
Utíká ze smrti strach
Utápí se v obavách
Autor jondys, 25.11.2010
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, Sweet KiWi, James Libustka, la loba, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí