Za stolem z cukrárny

Za stolem z cukrárny

Anotace: bývájí naděje, vůně,věci všední a nevšední

Za srdce nad hlavou
Za stolem z cukrárny
v rozkoši lékořicových tyčinek
Tóny blues ve vlasech

V zrcadle kreslí vzdušné zámky
Bosou nohou kousky jinovatky
Neposlušné myšlenky a nalomená důvěra

Utíkající rty, francouzská kinematografie
Lež a láska duše
Jiskřící plamínek plný vzpomínek

Narkotikum citronové šály
Vytahovat slunce a tmu
Rozkošnicky utíkat, rozbíjet dny snů

Pravidla námrazy
Nepřijatý hovor
Všude samé ticho a v hloubce smích


Ostré rysy ve tváři, uvnitř měký mech
Výlety bez mapy
Na kabatě má(š) dva velké knoflíky

Hořká sladkost tu neukojíš hned
návaraty a zvraty
Šahá ti na vlasy a lepí

Neuspořádaně houpe se na laně
Kouká lákavě, stále je za stolem výzvy a naděje
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 25.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, ZILA78, její alter ego, James Libustka, CULIKATÁ, la loba, Kapka, Sweet KiWi, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já lékořici moc ráda a nemusí být ani v tyčinkách! :)

25.11.2010 18:24:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí