Narozeninová

Narozeninová

Anotace: Věnovaná všem slečnám, které v únoru 2010 slavily narozeniny v hospodě HzK.

Slečno, odkud známe se?
Kde jsme se již viděli?

Nevím, možná na plese
předminulou neděli.



Slečno, odkud znám Váš hlas?
Kde já ho jen zaslechl?

Co se ptáš tak blbě zas?
Sluch mi z Tebe zalehl.



Slečno, odkud znám Váš smích
překrásný a laskavý?

Blbej, navíc řiťopich...
Vypadni z mý oslavy!!!
Autor Giuseppe_Lumík, 25.11.2010
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí