sleduje mě...

sleduje mě...

Anotace: jde za mnou...slyším ho,cítím ho...musim utíct...nejde to však....

Běžím,běžím stále,
slyším ho v dálce.
Nesmím se otočit,
jen ho nespatřit.
Utíkám co mi síly stačí,
přeso slyším jak mě dohání.
Jen přes rameno se ohlédnout,
a ejhle pařez se mi podařilo přehlédnout.
Na zemi stále ležím,
zvednout se nejde a tak ležím.
Noha bolí hodně moc,
a nikdo tu není na pomoc.
Vidím jak běží ke mě blíž,
oevřu oči k němu vstříc.
V tu chvíly jeho oči spatřím,
rady už si opravdu nevím.
Chytne mou ruku tak silně,
až modřina mi hned naběhne.
Silou táhne mě nahoru,
avšak já nemusi si stoupnout na nohu.
Na záda jak pytel mě hodí,
a někam mě unáší.
Strašně dlouho jde lesem,
až měsíc s hvězdama na obloze nesou se.
Usínám únavou,
on nehne ani vrbou.
Když v ten moment hodí mě na zem,
a já vidím,že je se mnou ámen.
Autor Haniik, 25.11.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... ;)
ST! :)

28.11.2010 00:01:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí