Šílenosti nudou stvořené I.

Šílenosti nudou stvořené I.

Anotace: Když člověka napadne geniální věc, neohlíží se ani vpravo ani vlevo.

Zmáčknitenmezerník
ProKristapána
vždyťtahlebáseňneníkečtení.

Zmáčkešvždyjenenter
Samýnový
dalšíadalší
odstavec.

UnohousvatéMarietěprosím,
zmáčknitenmezerník
proKristapána
Autor litermaso, 25.11.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí