Sen ve snu...

Sen ve snu...

Anotace: ...bláznivý, nesplnitelný

Jel jsem za tebou
Na vlastní pěst
Riskl jsem to
Buďto to výjde nebo ni
Bláznivý nápad

Klepal jsem a zvonil
Na tvé dveře jako ďas
Nikdo však neotvíral
Tak jsem přemýšlel
Jak zabít čas

Pár hodin sezení
Na studených schodech
Poté se objevili dvě postavy
Byli to tvoji rodiče
Na to že jsem je viděl
Poprvé v životě
Mi řekli : „Ahoj Hanisu”
Ale ještě více mě
Překvapilo, že byli
Kufry ověnčeni
Že by dovolená??

Po chvíli jsem spatřil
Na schodišti tvou hlavu
Ještě jsis mě nevšimla
Tky jsi měla sebou
Hafec velkých kufrů
Hned jak jsi mě viděla
Thug se ti rozzářili
Tvoje zelené oči
Kufry jsi hodila na zem
A objala si mě
Já jsem tě tky objal
Pak následoval polibek
.
.
.
Báječné na to že
Jsem byl ve snu
Připadal jsem si
Jako v sedmém nebi
.
.
.
Ale co následovalo potom
Klasika...probuzení
Do samoty šedivého pokoje
Ještě chvíli potom
Jsem cítil tvé rty
Na těch svých
.
.
.
Nesplnitelný...
Autor JohnyD., 25.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 23
Poslední tipující: trhla.marketka, jakubisko, Chancer, Jiná, Niky88, Kapka, Lioness, malá slečna, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to znám a dost dobře..kromě svatby už v mých snech došlo ke všemu :-P

26.11.2010 20:40:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí