Ani jeden pro mě !

Ani jeden pro mě !

Anotace: (25.11.2011)Je jich tolik, avšak zřejmě ani jeden PRO MĚ ! (tok myšlenek... asi ani nedává smysl...)

Myšlenky mnou proudí
nedají mi spát
je velice těžké žít
když nemáš nikoho
koho mít opravdu rád
...
Francie a Paříž
před očima se zrcadlí
nechat se chvilku
unášet na vlnách
"lásky"
která nikdy láskou nebyla
byla a je pouhopouhým
snem o lásce
o galantnosti
o gentlemenství
o tunách cigaret
které jsou jedinou
překážkou
mezi námi
...
SPZ s mým datem narození
snad osud?
nebýt čtyř "překážek"
které neodvratitelně
blokují mě samotnou
jsem již dávno Tvá
...
Pracující spolužák?
málem o život přišel
naštěstí je v pořádku
nevím co bych dělěla
kdyby to nedopadlo dobře
...
Je jich tolik
avšak zřejmě
ani jeden
PRO MĚ !
Autor B.a.r.b.a.r, 25.11.2010
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí