Mária

Mária

Anotace: len tak

Sbírka: O smrti, hroboch a tak...

Chcel som ťa opustiť,
ale ruky som mal pevne
priklincované k tvojim
ňadrám.

A tak som len bezmocne
pozeral na svoje päty,
ako sa každým krokom približujú
k vrcholu Golgoty.

Mária, matka a milenka
z vykričaného domu.
Už nemám silu
stať sa pre vás
mučeníkom.
Autor nebech, 26.11.2010
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí