Urečnená láska

Urečnená láska

Anotace: len tak

Sbírka: O smrti, hroboch a tak...

Prechádzaš mi cez žalúdok, láska,

ako .44 olovená guľa,

čo skántrila život mafiána odvedľa.

A potom pokračovala cez skriňu, plnú zrazu

                                 už nepotrebných vecí,

a stenu mne do spálne, kde chvíľu blúdila.

Asi nenašla, čo hľadala, lebo úplne vyčerpaná

mi padla k nohám.

 

Prechádzaš mi cez žalúdok, láska,

ako fínsky nôž,

čo ukončil trápenie toho brava, čo sme

                  z neho zjedli kúsok stehna.

A chvíľu predtým mu pripitý sused oprel

                             porážačku o čelo

a žartom sa ho spýtal: Tak vezmeš si ma, či

                                                         nie?

Len či to myslel žartom, pretože potom sa

rozplakal

a stlačil spúšť trasúcou sa rukou.

Preto aj zle trafil.

 

Prechádzaš mi cez žalúdok, láska.

 

Ale na čo myslíš ty,

keď ležíme spolu v posteli?

Autor nebech, 26.11.2010
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí