Cesta klidu

Cesta klidu

Anotace: Možná není jediná, možná ano

Šedá myš v rohu se skrývá,
hledá cestu, žádná není.
S okolím ona nesplývá,
nemá klid a žádné jmění.

Jenom myšlenky v hlavě
o čemkoli, o nemožném.
Snad rozdělit na dvě
o životě přec neživém.

Tohle nechá si myš zdát,
ať nemusí se stále bát..
Autor Iwushak..., 26.11.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Neldor, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí