Pro Lilíčka

Pro Lilíčka

Anotace: Věnováno Alici Neradové

Sbírka: Věnované básně

Když ranní slunce paprsky šetří,
a mne netěší již ptáků hlas,
úsměv Tvůj vše zlepší,
srdce raduje se zas.

Když zmatek v duši nosím,
a život smyslu zbaven,
jen jedním slovem prostým,
vrátíš mi klidný den.

Když nic pěkné není
a slzy v očích mám,
pohled Tvůj vše změní.
Nic krásnějšího neznám.

Nevím jak vypovědět,
co pro mne znamenáš,
však říct Ti musím teď:
V srdci mém velké místo máš.
Autor Silver Waly, 26.11.2010
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí