Očima...náctileté

Očima...náctileté

Anotace: ...

Díváš se očima
plnýma něhy
na svět jak banální vteřinu,
považuješ vše za samozřejmé.

Z tvých dlaní lásku
když ON sejme,
očima plnýma něhy,
když pod žhavým sluncem
tají do slz ti sněhy,
považuješ to za samozřejmé.

Kapičko rozporuplné něhy,
když má tě v moci,
podemílají se ti břehy,
to cítím z očí tvých
těkavých,
co počít máš
je ve hvězdách
na ušmudlané noci.

Úsměvně skočit do propasti zla.
Utonout v krvi lásky.
Vnořit se po řasy do svého já
s dekretem na lásky.

Vidíš ho? Vidíš ho?
Přesličkou na nose tě šimrá,
tvůj milý...tulák SVĚT.

Skoro bych zapomněla,
že je ti už...náct.
Autor jvacl, 26.11.2010
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvně skočit do propasti zla.
Utonout v krvi lásky.
Vnořit se po řasy do svého já
s dekretem na lásky.

Jo, život je boj...ale krásnej...ST

26.11.2010 12:28:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí