A spadl jsem...

A spadl jsem...

Anotace: k rackovi

Sbírka: Rackem...

A spadl jsem na zem…

Ó rozrazil si vaz,
o břeh a vlny bouřící,
ty co omílají Oceánův pás,
a byl jsem náhle tak spící…

Panenku jsem však držel v ruce,
obyčejnou hračku ze slámy!!!
(Ani ten život jsem nezachránil…!)
a slyšel jsem hlasy:
TAK POJĎ ZA NÁMI…!

Cítil jsem jak krev se pojí s mořskou solí,
a také bolest, kterou cítí pes,
když ukradne kus masa – aby žil,
a za to dostane tvrdé rány těžkou holí.
Autor L. Šebestián Borský, 26.11.2010
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka, Kapka, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ty první 2 se mně hodně líbí

30.11.2010 07:29:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí