Po příjezdu

Po příjezdu

Anotace: ..

Skláním se před krásou našich měst,
nedávno vrátil jsem se z cest.
Na východě jsem se přesvědčil,
na dlouho bych Čechy neměnil.

Svůj domov opravdu rád mám,
na návštěvu těch cizích světů
někdy se rád zase vydám.

Ale teď vstřebávám zdejší vzduch,
užívám tempo pomalejší
a zapomínám na pouliční vzruch.

Je krásné doma být,
na svátky zimní se připravit.
Tak pomalu lyže vyndávám,
dětskou radost ze sněhu vždy mám.
Autor Bumbác, 26.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí