Noc plná myšlenek...

Noc plná myšlenek...

Anotace: na mě včera přišla...

Každý se diví, že lásku nehledám,
každý se diví, že sama ulehám.

Jiskry jen tak neskáčou
a přesto, ne nejsem ubohou
ani zklamanou.

Občas to zabolí,
občas na hrudi píchne,
noc plná myšlenek, snů,
na tebe dýchne,
jen proto, aby ses
zeptal svědomí,
jestli nakazilo
tě prokletí.

Když člověk nechce
být svině a ubližovat,
spokojenost srdce
nemůže očekávat.

A co je pak důležitější?
Láska? Rodina? Přátelství?
To, co funguje teď nebo
o budoucnosti přemýšlení?
Jednomu nebo druhému ublížení?

Vždycky jde jen o rozhodování,
ať už správné nebo špatné,
komu záleží na tom,
jak to dopadne.

Život si tím kazíme
v podstatě sami,
i když v mnoha případech,
to ani nejde změnit.
Autor Niky88, 26.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 17
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, zelená víla, labuť, Psavec, Petbab, Jiná, CULIKATÁ, Kapka, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V lásce je nejdůležitější vytrvat a stát se nepostradatelným...
Dnešním svět,je nastaven si užívat,přitom to je pomíjivé...Láska to je dřina...ale samota nás nehřeje...

05.12.2010 11:27:00 | Danger

3x souhlas ;-)

26.11.2010 19:47:00 | Lagedama

Srdce ti napoví...

26.11.2010 14:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí