Ta láska prokletá

Ta láska prokletá

Anotace: ...

Odpoutávám nohy od země
cítím svůj stav bez tíže
sténám v radosti němé
srdce mé je touze nejblíže

...

a kdo v lásku věří
hledá ji i nehledá
toho andělé si střeží
a na trůn věčný usedá

...

ta láska prokletá...

...a často si kvapně odlétá

poté v láskyplném přijetí
za čas zase přiletí...

...a to křičím něžně do světa


...zase přilétá...

krásná čarodějka zakletá

a tak to bude po léta
až do konce konců

se zvuky šťastných zvonců
Autor Tomáš Přidal, 26.11.2010
Přečteno 349x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Satha, jitka.svobodova, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, labuť, Květka Š., zelená víla, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska věčná a nekonečná.Tahle se mi líbila ze všech nejvíc.***

29.11.2010 09:49:00 | jitka.svobodova

Tome..velmi povedené.
Prostě STčkové

26.11.2010 18:34:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí