Přátelé bez záruky

Přátelé bez záruky

Anotace: Jsem tu pro tebe a vždycky budu. Mám tě moc rád, chci být s tebou... Dokud je s tebou zábava. Pokud máš problém, tak si ho vyřeš a pak za mnou přijď. Můžem zajít třeba na pivo, bude sranda...

Kde jsi byl, když jsem volala tvé jméno?
Hlasem zlomeným tou tíhou na mých bedrech...

Kde jsi byl, když jsem potřebovala obejmout?
Schoulit se v tvém náručí.
A klidně mlčet. Ve dvou.

Kde jsi byl, když mě těžké slzy nutily klopit oči?
Mezitím jednu dlaň choulila jsem v druhé...
a čekala, jestli přijdeš.

Místo tebe mě vyslechla paní na zastávce...
*
Proč?
*
Neměl jsi čas. Protože ti běžel seriál.
A vlastně ani chuť, protože jsem v telefonu byla protivná...
(přátelé na baterky)
Přečteno 246x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Fighting Dreamer, Psavec, malá slečna, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátel, když je nám dobře máme hromady, ve zlé době se pak vytříbí sami...

26.11.2010 19:24:00 | labuť

Kolik tvých přátel spěchá své dveře otevřít...
a ochotně tě zdraví
když život bídě na pospas tě nechá
... tak to jsou ti praví.

26.11.2010 18:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí