Kdo z koho

Kdo z koho

Anotace: sváry,věčná soupeřivost...

Vždy je to kdo z koho!
Převrátí tě on nebo ty jeho na lopatky?
Kdo z koho!
Stačí ohlédnout se zpátky.

Snaha vyniknout,
"Nechci zaniknout!"
Aťˇsi leží,vždyť zvítězil sem já.
Sladká výhra bude má!

Avšak ležící člověk neklopý oči k zemi.
Jen na tebe svůj smutný pohled upíná.
Pomalu pomáhá zvednout se s těmi,
kterým dal jsi poznání do klína.

Ví víc než ty,
nemají však hlavu hrdě vztyčenou.
Kdo jednou ocitne se znovu v prachu země.
"Kdo z koho!" pro ně neplatí,jen usmívají se jemně.
Autor Lodě, 16.01.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí