bez názvu

bez názvu

Anotace: bez anotace

>>
zoufalství mě dostalo na kolena
a já jen tak klečím a ryju nehty do podlahy
„k čemu byly všechny moje snahy?!“

z očí teče mi krev a já se v ní topím
plíce se plní vzduchem bez kyslíku
trpím – němá bolest ve výkřiku

sama v sobě - nepochopená
bez hnutí, jen nepatrný třes
v pohledu snad smutek, děs

opuštěná, podvedená, ponížená
pořád stejně dokola
hnijící mrtvola

prázdné ruce, co kdysi se Tě směly dotýkat
zas vzpomínky se vrací
znechuceně zvracím

tma a prázdno v černé duši
cáry masa opodál
vychutnáváš jako král

prosím, milost mému srdci
rozervané do všech stran
slyším křik - vřískot vran

/ze sna ztěžka procitám/
>>
Autor dream in emptiness, 27.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, Lioness, katkabloom, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí