Jen rychle zapomenout

Jen rychle zapomenout

Anotace: včerejší situace a náhlé vzpomenutí..kdo nezažil, nepochopí

Jsou věci,
kterých si nejde nevšímat…

To si pamatujte, nejsem němá, ani slepá
a bolí to…stejně jak bolelo by to vás,
je to, jak kdyby se mnou někdo třepal
a odhodil pak na betonovou hráz…

To si pamatuj, jednou ti to někdo vrátí,
i když to nebudu já, ta bez zbraní,
jednou se ti huba zavře, jazyk zkrátí,
jak já se těším, až tě někdo pořádně raní…

Až vy zlí bezcitové uvíznete v tíži,
vaše údy ponesou jen samou špínu,
až tolik vám to svět ublíží,
že bát se budete i vlastního stínu…

Vážně bych nechtěla stát
v tom jejich krutovládí,
copak jsou opravdu takoví,
nebo se jen předvádí…
Vždyť není potřeba si hrát
na to, co nejste…

no ne?

Jaký z toho vůbec máš požitek?
Taková ubohost…zraňovat nevinné,
že jejich síla…v prostoru se rozplyne
a horkost dusí…pod vlákna svých stínítek…

a dusí a dusí…ve svých hřbetech,
až naučí se rychle vstát,
po těch mnoha letech,
už snadněji otřepat…

Když kousky mých oslabených světů
ostatní pokouší se rozemnout,
šeptám si pomocná slůvka do retů…
…jen co nejrychleji…

…jen

prosím

rychle

zapomenout…
Autor Jiná, 27.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 35
Poslední tipující: Danga, Mbonita, divoska_jaja, carodejka, la loba, Petbab, Miroslav Možný, borůfkovej shit., šuměnka, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám pohlazení a nebuď smutná, kdo druhému ublíží, mnohonásobně se to vrací nazpět, jsem vždycky smutná z lidské zloby o to víc že zasahuje vždy, když to člověk nejméně čeká.

28.11.2010 12:14:00 | carodejka

St hezky jsi to napsala a neboj život jim to vrátí...

28.11.2010 12:03:00 | la loba

kdo Ti ublížil, kdo slova na Tě hodil?
já si to s ní vyřídím,
a někam ho asi doprovodím...:-x

27.11.2010 17:48:00 | šuměnka

Nebuď smutná, posílám kamarádské pohlazení.

27.11.2010 11:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí