Zrcadlová

Zrcadlová

Anotace: jednou k ránu jsem se neviděla v zrcadle...

Za zrcadlem se na mě dívá

cizí dívka...mne si oči, zívá.

Dívá se na mě, už dva dny nespala

rozum už dávno někde nechala.



Za zrcadlem se na mě dívá

kroutí hlavou, říká, že mě hlídá

Dívá se na mě, dál hlavou kroutí

měly bychom brzdit, jinak se vše zhroutí.


Za zrcadlem se na mě dívám,

mnu si oči, tiše zívám.

Dívám se jak pod očima černají mi kruhy

ještě jednu láhev, krabičku cigaret

....přichází rano v barvách duhy....
Autor Lockedlady, 27.11.2010
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, Zuzanka.D, Rootness, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí