Jak dál ?

Jak dál ?

Anotace: -----

Ticho a prázdno, zbytečná zášť
hrdě vykročil, dopnul si plášť
unilá barva: ticho to značí
chlad trhá duši, dožene k pláči
to na co čekáš se nikdy nestane
chybí ti život, usměj se pohane
usměj se na smrt, vysměj se životu
zahoď svou tvář, otři ji od potu
ulev jí od potu, zalij ji krví
nebyl jsi poslední, vždcky jen prvý
silný a nezlomný, hrdina bdící
uhýbáš pohledům a světlu svící
nikdy jsi se nevyznal z lásky nikomu
chceš jen potlesk, když vejdeš do domu
hrdina vteřiny šaškem je stoletím
tiše nezávidím, nechci tvé obějtí
šlechtic jen meče, však lůza srdce jsi
neznám tvou řeč a nečtu tvé dopisy
životu v tobě už přestal jsem věřit
propast kam padáš, nepůjde změřit
Autor Hanzi, 27.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí