So zaťatými zubami

So zaťatými zubami

Anotace: ...

I.
cítim ako mi v nohách
režú žiletky
každý krok spôsobuje
ďalšiu jazvu
no i tak neprestávam
chodiť

II.
rany vo mne sú
ako vodovodný kohútik
občas z nich tečie
chvíľu kvapká no nakoniec
sa predsa zacelia
hrdzou

III.
bolesť konečne odišla
no vnútorný zápas
ďalej pokračuje
stále viac prehrávam
je ťažké poraziť spomienky
keď nemáte svoju
hlavu
Autor MikroB, 27.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí