Usínání

Usínání

Anotace: První sníh

Už je tady zase, sněhu jako prase,
na střechách laviny, v televizi kraviny.
Stromečky se rozzáří, mráz růž vžene do tváří.
Pár veršů na CD dám,
pam para ra pam pi dam.

Ňáký euro vyděláme, niž se z toho posíráme.
Zavřu víka budu spát,
s ovladačem přestanu si hrát.
V hlavě budou řádit sny,
studené nás čekaj dny.

Venku lítaj vločky bílé,
ráno vstanu v plné síle.
Kávu z granulí si udělám,
jedu totiž na velký flám.

Pyžámko již trochu smrdí,
nevadí to, když se prdí.
Myslím na svou dívenku,
má nádhernou prdelku.
Prdelka je velmi hladká,
každá jiná na ni krátká.

Přihlásím se do Literu,
na kritiky všecky se…
Dám tam pecky skwjelý,
rázem pošlu fšecky v zelí.
Bude ze mne selebrita,
co si v Porschi světem lítá.
Autor Desetník, 27.11.2010
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Hannazka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vodňanský se Skoumalem se můžou jít zahrabat. Fakt ftipný!

28.11.2010 14:25:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí