Zimní tramvají

Zimní tramvají

Anotace: ...

Za sebou snů noc mám celou,
veverky se v lese perou.
Vidím na ně z postele,
vzduch uchází z prd…

Hygienu udělám, připravím se na ten flám.
Do zimy se obléknu, spoustu vína přivleknu.
Na tramvaj jdu v poledne, poobědvám herteple.
Pejsci ke mně ňuchají, už se vidím v tramvaji.

Na hlavě čepici již mám, mámě radost udělám.
Již krajinou tramvaj sviští,
Vietnamky ve voze piští.
Braník, Lázně, Podolí, cesta vůbec nebolí.
Vyšehrad je vzápětí, ve mně stoupá napětí.

Na Palackého z okna koukám,
Píseň Heja heja broukám.
U Národního divadla, pouštím svého sedadla.
Důchodce si hůlkou mává, je to pro něj velká sláva.

Po Vltavě lodi plují,
bezdomovci vylézají ze svých slují.
Vyhnalo je teplé slunce,
nad hladinou krásně žblunce.
Turisté se radují, před foťáky statují.

Hradčana se pjekně smějí,
žebráci na mostě pějí.
Natahují ruce zmrzlé,
brzy budou prdět v truhle.

Příští jdu na metro,
abych si směr nespletlo.
Zamyslíš se, je to hned,
jako Pražák jakbysmet.
Jsi-li vidle nevadí,
vždy se něco pokadí.
Autor Desetník, 27.11.2010
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Hannazka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že jsem se do Tebe zamilovala. Je to hřích?

14.12.2010 02:41:00 | Hannazka

Pobavila jsem se. Říkačka jako ze škatulky.

28.11.2010 14:26:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí