ČLOVĚKOMLOCI

ČLOVĚKOMLOCI

Anotace: ....

Čeřím tvůj vstup vnímání,
do jasnějších úvah chápání.
Tak zkontroluj let,co strach nahání,
protože oni,duchové se dívají.

Sám nepřevracej modly,
kulty už dávno vírou sezřené.
Aby další mezi nás mohli,
a mi potom,po ni to převezmeme.

Vtěluji ti práva vyznání,
vtlačím ti vzestup moci.
Kdo nepochopil,sám sebe vyhání,
a vedle něho,jen člověkomloci.

Sám přísahej,
a hlavně žij.
Sám nikam nepadej,
boha do hrudi všij.

Chválím tvůj cit vyznání,
vím že vyšší energie tě pohání.
Jenže i bezmoc,k zlu navádí,
pak už je pozdě na pokání.

Sám nestavěj na hranu bohy,
božstvo už dávno světem vybrané.
Raději rozhýbej nohy,
zesláblé a režimem zdupané.

Tak podívej se,co vyvádí,
trochu volnosti a pýchy.
Kdo teď jim poradí,
když smějí se,s plnými břichy.
Autor ZILA78, 27.11.2010
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Danga, Mbonita, Tamara, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomuhle doporučuju nějakou tu mochomůrku obsah básně je hned jasnější:-)

28.11.2010 11:28:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí