Síla

Síla

Anotace: o hledání smyslu života, zklamání, ženách, marném hledání....

SÍLA :)
Ano, již dvacet let se ptám,
ne, odpověď pořád neznám.
Ty, smějíc se mi do tváře,
Já, že hrajíc si na rozumáře.

Domnělá převaha, ironický škleb,
Ó Bože, jak primitivní máš teď vzhled.
Haha, nač to pohrdání mnou,
vše co žádám- odpověd kloudnou!

Tak tedy znovu, kde bereš tu sílu?
Nechápeš?
Přeci tu , jež potřebuješ k aktivu.

Hodiny v lokále, jeví se opilý,
uznávám, můj pohled je unylý.
Už ji slyším-odpověd,
stereotypní jako zpověď.

Mé oko oklamáno,
teď již to vidím,
zase to normálno.

S nadějí v duši, že snad příště,
už nelepí se jako klíště.
Každý zcela jiný jest,
domů sám,
naše osudy nelze proplést.
Autor Tommy, 27.11.2010
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli je to vzkaz té, co sis to s ní chtěl vyříkat nejprve nanečisto a pak jí poslat link, tak ou-kej, ale k poezii to má hodně daleko a jako veršovánka rovněž nic moc. Ale naše duše občas takováto ulevení na papír či do silikonu potřebují.
Apropó, vítej ve vodách námořnické modré!

27.11.2010 22:33:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí