kdo jsi?

kdo jsi?

Anotace: 1? 2? 4!

Jsem zub skončeného času
jsem slepota rádiového hlasu
jsem kolem hlavy spasitele trnitá svatozář
jsem krvavé prostěradlo přehozené přes oltář

jsem chyba tisku rozeslaná na pozvánkách
jsem chuť pepře ukrytá v lstivých slánkách
jsem vtip který zůstal stát bokem
jsem déšť zlobně se rozbíjející o tisíce oken

jsem ten, co si sám zvoní hranou
ve středu veselí obvykle stávám stranou
na otázku "Kdo jsi?" odpovídám předlouhou větou
a ze dvou možností vždycky volím tu čtvrtou
Autor Krapet, 27.11.2010
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Míša S., Judita, Martin Švarc, Anye, Petr Payne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super basnicka ..ST

18.02.2011 22:17:00 | Míša S.

pěkný

27.11.2010 23:28:00 | Petr Payne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí