Smrťovi

Smrťovi

Anotace: len tak

Sbírka: O smrti, hroboch a tak...

Bosý kosec v bielej košeli
kráča orosenou lúkou.

Občas sa pristaví,
pohladí, privonia.

A pozerá, pozorne skúma,
ako dobrý hospodár,
či už sme dosť
vyrastení.

Autor nebech, 28.11.2010
Přečteno 323x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí