Od boku

Od boku

Anotace: zrovna jsem tu sama, a všichni ostatní jsou jinde spolu

Otevři mysl...zři ty stíny

všichni jsou stejní...

stejní jako jiní...


Zavři oči...slyš jejich hlas

říkají ti věci líbezné

znamenají noci bezesné


Otevři ústa...přijmi jejich chuť

Budou tě pálit na rtech

vysají všechen tvůj dech


Zavři své srdce...už jdou

nedovol zničit tvojí duši

k tvým přáním budou stejně hluší


Zavři oči...otevři srdce své

stejně pohltí tě celou

mají kouzlo jak učinit tě nedospělou


Otevři všechny smysly

vnímej jen to co chceš

stejně nikdy nic nemůžeš...
Autor Lockedlady, 28.11.2010
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí