neon

neon

Anotace: bilinguální okénko do mojí duše

Sbírka: mírně bilinguálně

the light bulb
of the Evening Star
ozářila
černou díru v oceánu
obloha je plná
neonových čar
když opomíjím
ostrou hranu
ze které
všechno padá
dýchám
I am the feather
floating over
a hot air pipe
the loneliness
that calms me down
ten pocit znám
ten meziprostor
zmrzlých měst
over the
slowed-down raising
of my chest
a záplavou
marných gest
I know I need
to get some rest
Autor fidgetypoet, 28.11.2010
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ac multilingvisticke dilko, presto melodicke a smyslu davajici ST!

01.12.2010 15:03:00 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí