Motýlí

Motýlí

Anotace: "K"

Zlob se můj milý na všechny strany,
Vystrkuj růžky ďáblíku.
Beztak Ti to bude vždycky prd platný,
Nenajdeš zlobu v mém slovníku.

S pevností budu Tvé nálady vítat,
Věřit v Tvou duši nevinnou.
Pro Tebe časem, třeba i plýtvat,
Neb úsměv Tvůj je odměnou.

Znám druhy tónů co nesou se v smíchu,
Detaily v uších mi zní.
Zde není místa pro zlobu, pýchu,
Pro věty, slova nemístný.

A ač drzost motýlí stále Tě drží,
A křídly lechtáš koutky úst mých.
Na Tvoje volání, uši mé slyší,
V tu drzost křídel motýlích.
Autor Analisieren, 28.11.2010
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: vapiti, Agniezka, Petbab, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí