Kainovy děti

Kainovy děti

Anotace: sám nevím co si o tomto díle myslet, psal jsem to, co mi přišlo na mysl...uvidíme co přijde dál

Kainovy děti

Vše je stejné
Opakovatelné
Nahraditelné
Tak zbytečné
Plné
A zároveň
Tak prázdné
Uniká mi souvislost
Nemohu myslet
Nutí mě to psát
Nevím o čem
Slova se vsakují
Do listu papíru

Slzy do hedvábných kapesníčků
Krev do země
Alkohol do nás
Neveselých
Ze kterých žal dělá zvěř

Doufáme, že smysly otupí
Časem
Lihem
Rozpustí se v něm
Či utopí

Živoříme v mrtvém bodě
Jako moucha
Lapena v medu
Smysly jsou otupělé
Oči hledí do země

Hlavně nevybočit
Neupoutat pozornost
Už tak trpíme dost
Nemusíme ještě víc

Síly jsou vyčerpané
Už nějaký čas
Staré duše
V mladých tělech

Vidíme to, co jiné ne
Jsme prokletí
Zatracení
Máme na duši
Kainovo znamení
Autor Jesper, 28.11.2010
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Lea*, dead-head, strašidýlko-střapatý, Mbonita, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí