Ve jménu smrti

Ve jménu smrti

Anotace: Původní název byl "In Nomine Mortis", kdysi to byl mnou psaný text k písničce...

Ve jménu smrti zabíjím,
dělám to moc rád!
Jejich krví se opíjím
nevím jak jinak si hrát!

Smrt přichází už máš tu čest,
nevzpírej se, nezatínej pěst!
Proříznu ti tepnu, začnu pít,
za chvíli v zemi budeš hnít!

Šest stop pod zemí,
ve jménu smrti
červy prolezlý
mrtvoly těch sviní.!

těla se rozkládají,
červy hostinu mají.
maso pomalu požírají,
kosti jen nechají.

Ve jménu smrti pojídají
těla těch sviní,
malý pomocník smrtky,
hoduje u prostřed hrobky!
Autor hell_o88, 29.11.2010
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: bloodysunset, ann-ihilation
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimavé a povedené

29.11.2010 13:02:00 | JakubMotak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí